Veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN - FAQKwaliteit

Alle artikelen van Atelier Veldhuis worden met veel zorg en met de hand gemaakt. Door het kleinschalige ambachtelijke werk kunnen onregelmatigheden in bijvoorbeeld schilderwerk of de glazuurlaag ontstaan, zoals craquelures, een veeg, of luchtbelletjes. Dit hoort bij het traditionele karakter van de tegels en maakt elk stuk uniek. Lees de beschrijving bij elk artikel.

Betalen

Na aankoop krijgt u een bevestiging per e-mail (check ook uw spamfolder als dit niet het geval blijkt te zijn). Hierin staat het rekeningnummer waarheen u de betaling kunt overmaken. Zodra dit ontvangen is wordt de bestelling verstuurd. Zie verderop voor de verzendkosten.

Retourneren

U kunt binnen 14 dagen uw aankoop (mits zorgvuldig verpakt) op eigen kosten retour sturen. U krijgt dan het aankoopbedrag minus de verzendkosten teruggestort op uw rekening. Het retouradres is: Atelier Veldhuis, Veldhuis 16, 1678HV in Oostwoud (NH). Let op: in opdracht gemaakte tegels kunnen niet worden geretourneerd.

Opdracht

U kunt een of meerdere tegels in opdracht laten beschilderen met door uzelf insgestuurde foto's, geen letterwerk. De foto's kunt u opsturen per e-mail. Ook kunt u zo een uitverkochte afbeelding nabestellen. Houdt rekening met 2 weken tijd voor de opdracht klaar is voor verzending. Let op: tegels die in opdracht zijn gemaakt kunnen niet worden geretourneerd. Kijk bij opdrachten voor meer informatie en prijzen.

Verzendkosten


Gewicht tot 500 gram
1 tegel
Gewicht tot 2 kg
2 - 7 tegels
Gewicht tot 10 kg
8 - 39 tegels
Gewicht tot 23 kg
40 - 80 tegels
Nederland€ 5.00€ 7.00€ 7.50€ 13.00
EU€ 8.50€ 9.50€ 25.00€ 45.00
non EU€ 9.50€ 13.00€ 32.00€ 41.00
Overige Landen€ 11.00€ 20.00€ 77.00€ 140.00

Inschrijven workshop

Om in te schijven voor een workshop stuurt u een e-mailtje met daarin de dag en tijd waarop u wilt komen. Vergeet uw naam, telefoonnummer en adres niet. U krijgt een persoonlijke bevestiging per e-mail teruggestuurd met daarin ook het rekeningnummer voor betaling. Er zijn minimaal 2 deelnemers nodig om een datum door te laten gaan. u hoort uiterlijk 3 dagen van te voren of dit het geval is. Bij te weinig deelnemers wordt in overleg een nieuwe datum gezocht.

Betaling workshop

Na uw inschrijving voor de workshop kunt u betalen via bankoverschrijving naar het IBAN nummer dat in de bevestigings e-mail wordt gegeven. In het geval dat een workshop niet door kan gaan dan krijgt u uiteraard het hele bedrag weer teruggestort op uw rekening.

Deelname afzeggen

Vanwege het mogelijke aantal deelnemers aan een workshop wordt het op prijs gesteld als u het ruim van te voren laat weten als u verhinderd bent. Afzeggen van een workshop met geld retour kan tot 3 dagen van te voren, maar eerder afzeggen wordt gewaardeerd. U krijgt dan het hele aankoopbedrag teruggestort op uw rekening.

Werk van deelnemers

De stukken die je in een workshop hebt gemaakt moeten na drogen eerst gebakken worden in de keramiekoven en langzaam afkoelen. Daarom kan het gemaakte werk helaas dus niet op dezelfde dag al mee naar huis. Het kan het wel een week duren voordat het klaar is en kan worden opgehaald (gratis). Uiteraard krijg je een berichtje zodra het zo ver is. U kunt het ook laten opsturen per post: zie verzendkosten* *prijswijzigingen voorbehouden.

Wat gebeurt er met mijn gegevens ?

Uw persoonsgegevens en contactinformatie worden strikt vertrouwelijk behandeld en bewaard bij Atelier Veldhuis voor administratieve doeleinden. Uw gegevens zullen nooit zonder uw nadrukkelijke schriftelijke toestemming worden doorgegeven of verkocht aan anderen.

Afmelden nieuwsbrief

Uitschrijven nieuwsbrief: klik hier.

Is er een winkel of showroom?

Nee, Atelier Veldhuis is een atelier aan huis zonder winkel of showroom. Zo nu en dan staat een klein mandje tegels buiten te koop, als het weer dat toelaat. Uiteraard kun je wel online winkelen via de webshop.

Verblijf in de buurt

Mocht u het leuk vinden om uw bezoek aan Atelier Veldhuis in Oostwoud te combineren met een verblijf in de regio, dan raad ik u van harte aan om te logeren in de fantastische B&B Zus&Zomer met prachtig uitzicht over de velden en Atelier Veldhuis en met overheerlijke ontbijtjes. In West Friesland kunt u heerlijk fietsen, vissen, stadjes en musea bezichtigen en natuurlijk zeilen, zwemmen en watersporten op het IJsselmeer vlakbij.